středa 24. září 2014

Opět z jídelny

 

Jak jsem psala v minulých příspěvcích, zkusila jsem našemu domečku trochu odlehčit. A po pár měsících 'zkušebního období' mi došlo, že mi tento styl v tomto období života daleko více vyhovuje. To odlehčení domu mi nějak 'odlehčilo' i mysl a dalo určitým věcem řád.
 
Jelikož to vypadá na změnu permanentní, začala jsem pomalu pořizovat nové doplňky. Je to docela zábava, jako když jsem dům zařizovala poprvé, ovšem s tím rozdílem, že nevím, kam dávat ty staré věci :) Také jsem si musela zvyknout chodit nakupovat na jiné stránky a do jiných obchodů, než dříve :)


 
 
Teď se právě dívám z okna a obávám se , že toto jsou na dlouhou dobu poslední fotky se sluníčkem. Přišel k nám už opravdu podzim s nízkými teplotami, ranními mlhami a deštěm.
 
Jana
 

11 komentářů:

  1. Jani jak já ti rozumín...Krásné to máš,moc!Hezký podzim,pa Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Jani u nás to vypadá stejně. Dnes ráno teploty okolo nuly a mlha kam se člověk podíval. Teď se mlha zvedla a vykouklo sluníčko, ale v chládku je pořád kolem 7C a kdoví jak to bude vypadat zítra.
    Byteček máš krásný.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jani,dobrý nápad "odlehčit domov"Potřebovala bych to moc ,ale nemám k tomu sílu.Jsem podstatně starší než Ty ,a věci mi připomínají krásné časy,moje čryři dospělé děti budou pak mít co dělat:-) Zdravím a jen tak dá, máš to doma moc krásné!Dája

    OdpovědětVymazat
  4. V jednoduchosti je prostě krása a tvá jídelna je toho důkazem. Přirozeného světla ubývá a třeba to bude chtít navštívit nějaký obchod se svíčkami a světýlky. Já osobně se na tohle období docela těším :o)

    OdpovědětVymazat
  5. áno, robíš to výborne...ja som tiež povyhadzovala kopec vecí, bez ktorých som si nevedela predstaviť existovať....a vôbec ich nepotrebujem..jana

    OdpovědětVymazat
  6. osobně jsem do té fáze ještě nedospělam ale bude to tím, že jsem konzervativní (čti líná) :))
    tady aspoň svítí sluníčko, ale chladno ráno bylo - auta na škrábání ;(

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, hned v úvodu mne napadlo: to se bude pořizovat! :) Tak pěkně nakupuj nové doplňky :) Pa, Jola

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to moc dobře Jani! Užij si to nakupování a pak hezky foť, ať si užijeme i my.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. HEZKY JE U VÁS.
    AŤ SE DAŘÍ.
    KRÁSNÝ PODZIMNÍ ČAS PŘEJI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  10. Hi Jana !,ove your house and your blog! I hope you have a good week
    Angelica

    OdpovědětVymazat