pátek 5. prosince 2014

Tak je doma


Na tento moment se před vánoci vždy moc těším .... nákup vánočního stromečku... a jeden nám už dočasně zdobí zahradu :))
 

Doma to se stromečkem nemáme jednoduché. Přítel je velký odpůrce živých stromků, ale pro mě jsou nějak vánoce bez živého stromečku takové ochuzené.
 
 Došlo tedy u nás ke kompromisu. V obýváku je velký 'hlavní' strom umělý a v jídelně (tedy spíš jídelní části domu) je malý stromek živý. Snad Vánoce přežije a budu ho moci potom venku vysadit.
 
 

A tento víkend konečně musím začít s pořádným vánočním dekorováním!! Všude je spousta krásných fotografií interiérů již připravených na Vánoce, tak si občas říkám, že nějak zaostáváme, ale já se vždy bojím vše vyndavat moc brzy, aby nám ta výzdoba do vánoc nezevšednila :)
 

Kluci jdou v sobotu na fotbal, tak se jako překvápko chystám na venkovní světýlka a v neděli se s K vrhneme na vnitřek. Už se oba moc těšíme :)) Advent je nádherný čas.
 
 
 
Krásný víkend, Jana

9 komentářů:

  1. Ten malý stromeček je krásný, ale budou určitě krásné oba. Tak si hezky uživej to nedělní zdobení, já dnes zdobila tři hodiny schodiště a když přišli moji chlapi domů, děsně se divili, jak to mohlo zabrat tolik času. :-) Miláčci.....
    Měj se krásně, Klárka

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsme s manželem za jedno. Já teda moc dobře vím, že ta správná atmosféra je jen s živým stromkem, ale je mi jich fakt líto. Máme umělý. V našem bytě je strom hned u topení, tak by to stejně nemělo význam. Ale vaše řešení je fajn;-). Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, u nás zase musí být stromek živý nebo nic :) Uvidím, co bude letos. A co se dekorování týče... vyndávám pořád něco průběžně :) Opravdu času je dost :)
    Měj krásné a pohodové dny! Jola

    OdpovědětVymazat
  4. KRÁSNÉ ZDOBENÍ.
    PŘEJI PŘÍJEMNÝ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, i u nás máme takový stromečkový rozpor :o)
    Užijte si všichni parádně neděli, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jani, my máme vždy živý, naštěstí u nás žádné rozpory nejsou :)
    Jani, mohla bych tě poprosit o tvůj mailík? Chci se tě na něco zeptat a nikde jsem jej nenašla :/ děkuji a hezký den Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruš ,dala jsem email do mého profilu :)

      Vymazat
    2. Jani, nereaguje to na kliknutí :( nedostanu se k němu :(

      Vymazat
  7. Moc hezké předvánoční fotky.

    OdpovědětVymazat