pátek 23. ledna 2015

Zimní večery



Krásný pátek všem.
 
Zimní večery mám docela ráda ... a vůbec leden je pro mě takové optimistické období. Sice je zima a není moc sluníčka, ale každý den je vidět, jak se dny pomalu prodlužují a nebude to dlouho trvat a bude tu jaro!!

Se zimními večery mám už od dětství spojené čtení.... zachumlat se do deky s čajem a knížkou. Letos se mi to ale nějak nedaří, mám nějaké nečtecí období. Každý večer si to všechno připravím .... a po pár minutách to vzdám a vrhnu se na háčkování :)) Ještě jsem ani nepřečetla knížky, které jsem dostala k vánocům ... ale o to víc mi přibývá háčkovaných výrobků.
 
Ale nevzdávám to a pokud máte typy na nějaké zajímavé čtení, moc bych to ocenila!!!
 
Děkuji, Jana
 





15 komentářů:

  1. Moc hezký koutek:-) konečně po dlouhé době také začínám háčkovat.Pa hezký víkend.Vera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, děkuji. Na háčkování u tebe jsem koukala a jsem zvědavá co tvoříš :)

      Vymazat
  2. Nikdy nepřestanu obdivovat ten polštářek, je fakt krásnej. A teď vidím, že jsme obě ujetý na majáky:). L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji, polštářek se mi pořád také líbí. Myslela jsem, že bude používán jen o vánocích, ale asi nakonec bude celoroční nebo alespoň zimní. Ten maják je věž Krumlovského zámku ;) ale jak se teď dívám na fotku, tak opravdu vypadá spíš jako maják :)

      Vymazat
  3. Máš v domě ještě takovou krásnou zimní atmosféru :) Jani, u nás je ošklivé počasí, prší, maličko do toho začalo sněžit, všude bláto, louže... zatím to jaro vyhlížím skrz barvičky u nás v domku, snad se ho brzo dočkám i v reálu :) Na druhou stranu - ještě pořád je leden :)
    Měj moc krásné dny! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jolanko děkuji za komentář. Mám zimní dekorace docela ráda, s jarními většinou čekám až na konec února. Nám se teď ochladilo, tak už to jako zima konečně vypadá i venku, tak snad se dočkáme i trochu sněhu.

      Vymazat
  4. Máš to moc pěkné zajímavý vzor polštářku dcera byla u kamarádky v Londýně na týden Měj se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi děkuji. Polštářek jsem vyšívala křížkovou výšivkou a byla to docela piplačka :) Doufám, že se dceři v Londýně líbilo. Jana

      Vymazat
  5. Jani, čtecí koutek máš tedy parádní... Když "musíš" háčkovat, co audio knihy. Některé jsou přečtené úžasně a to se pak háčkuje...
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, to je skvělý nápad!! To mě vůbec nenapadlo, určitě se na nějaké podívám. Děkuji, Jana

      Vymazat
  6. Krásný koutek na čtení, na háčkování...no prostě na odpočinek. Já teď čtu Jani Fridu a vřele doporučuji tenhle životopis mexické malířky. Knížka je moc zajímavá. Hezký víkend přeji. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji za doporučení. Takové knížky mám moc ráda. Napsala bys mi prosím autora? Děkuji, Jana

      Vymazat
  7. Jani také ráda čtu nejlépe severské detektivky. Teď mám od vánoc rozečtenou Vraní dívku a je skvělá,tu by si jen tak z ruky nepustila,je chytlavá a musíš vědět,jak pokračuje dál ;-) Doporučuji. A.

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, koutek je nejen čtecí, myslím, že já bych v něm klidně jen ,,čučela a čučela,, rovnala si myšlenky a nebo poslouchala ticho :O)
    Hezký večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný koutek na čtení. I já tyhle chvíle miluju.

    OdpovědětVymazat