neděle 1. ledna 2017

Novoroční

 
 
Přeji všem šťastný nový rok.
 
Moc obdivuji všechny ty bílé zasněžené fotografie na českých blozích. U nás bohužel celý den prší a už od rána to vypadá, jako by byl už večer.
 
Ale zase na druhou stranu mi občas takový den nevadí, alespoň se nemusím cítit provinile, že den strávíme nicneděláním doma.
 


Já jsem dnešek využila k odzdobení velkého stromečku v obýváku a uklizením většiny vánočních dekorací. Letos jsem měla tu potřebu zbavit se toho všeho nějak brzy.  Ale jsem moc ráda, obývák se po částečném 'odvánočnění' najednou zdá jednou tak velký a mnohem světlejší.
 



Vše jsem ale ještě pryč nedala. Stromeček z jídelny jsem přendala do obýváku a pár zimních dekorací zůstane ještě v  lednu a únoru.
 

 
Při úklidu ozdob na půdu jsem taky narazila na svou starší modrou vázu a je to přesně to, co jsem potřebovala na povánoční odlehčení .... zima u nás bude ve světlé modré a tyrkysové ...
 
 
 
 
Ahoj, Jana xxx

8 komentářů:

  1. Janičko, máš to moc hezké. U nás je opravdu pohádkově a nedalo se zůstat doma. Foťák chtěl vyvětrat. Ale válení se doma jsme si taky užili. Vánoce ještě neuklízím, budu se po večerech kochat. Krasný nový rok a hodně čtenářů ❤ Barča

    OdpovědětVymazat
  2. Jani také jsem dnes odstrojila stromek a trošku uklidila ,,vánoce":-)Krásný a spokojený rok 2017 přeji Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, krásný nový rok :-) a jinak se zítra chystám odstarnit některé suché vánoční dekorace. (stromeček až koncem příštího týdne), protože už mě nebaví a těším se na zimní dekorace v bílé a lehce tyrkysové :-)) mívám to tak každý leden :-) Měj se hezky D.
    PS: sníh u nás taky není, jenom námraza a dny, kdy můžu bez výčitek zůstat doma kvůli počasí mám moc ráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký...já výzdobu ještě neuklidím...Aż tak koncem ledna..Každý rok to tak mám....Ila

    OdpovědětVymazat
  5. Hezky to tam u vas stale vypada, ja budu uklizet zrejme po 6. lednu,i kdyz kdo vi:-). M.

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, PF 2017!
    Fotky jsou moc hezké, já zatím na vánoční vlně :o)
    Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekná povianočná atmosféra ide z vašich foto. Ja nechávam vianočnú ozdobu do 6.januára. A ešte nemám premyslené, ako dozdobím náš domov v zimnej nálade...:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, měj krásný celý rok,
    Marcela

    OdpovědětVymazat