úterý 11. února 2014

Háčkovaná peněženka




Už je to jenom týden a jedu zase po dlouhé době navštívit své rodiče a sestru a její malou holčičku. Maminka i sestra vědí, že mi vždycky udělají radost, když si u mě objednají nějaký šitý a hlavně háčkovaný dárek. Tentokrát chtěly, abych jim udělala nové kapsičky. Maminka malou peněženku na drobáky, když jde jenom na procházku a nechce si brát velkou peněženku a sestra větší kapsičku, do které by dala peněženku a mobil, protože je nikdy nemůže ve velké 'přebalovací' tašce najít.




Mamča nechala barevnou kombinaci na mně a jelikož se jí líbila má pletená 'cestovní' kapsička na ruční práce, použila jsem stejné barvy: námořnická modrá, bílá a červená. Peněženku jsem uháčkovala z modré a bílé Sněhurky a použila dlouhé sloupky, na předním díle jsem jenom udělala vlnky. Ráda kombinuji modro bílé proužky s červenou, tak jsem našila červenou háčkovanou kytičku a všila červený zip. Podšívka je z modré proužkovaný bavlny.












 
Sestřinu kapsičku musím ještě dokončit, tak snad už zítra pro Vás budu mít nějaké fotky. Pa, Jana

13 komentářů:

  1. Janičko, ty jsi šikulka. Takové krásné dárky. Určitě jimi uděláš velkou radostl
    IVA

    OdpovědětVymazat
  2. Janičko,nádherná práce a ty barvičky....super.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, nádherné dárky jsi připravila! Moc krásné, mamka i sestra budou nadšené! :)
    Měj se krásně, Jola

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, parádní kousky,tato kombinace barev jim dává šmrnc, hezký den,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za virtuální návštěvu u mě:-))...i já jsem zavítala. Obdivuji háčkované věci....dlouhý i krátký sloupek umím,ale toť vše:)nic bych z toho nedala dohromady. Krásné (ne)zimní dny.Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, jsou krásně námořnické!! Parádní!

    OdpovědětVymazat
  7. Taštičky jsou moc pěkné. A ty barvy taky, však jsou taky naše národní :-) (Jsem ráno koukala na hokej, tak jsem tak trochu rozradostněná z té výhry :-) )

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, moc hezké věcičky povezeš. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, ta větší je tedy fantastická!

    OdpovědětVymazat
  10. Vidím proužky, cítím léto, povedený set, Jana

    OdpovědětVymazat
  11. To je tedy krásná peněženka :) Pokud bys měla zájem o nějaké zajímavé peněženky, našla jsem docela dost hezký web, který je plný peněženek. Hodím ti sem na něj odkaz, ale musím podotknout, že se nejedná o reklamu... Odkaz zde :) - tady

    OdpovědětVymazat