pátek 7. února 2014

Naše kuchyňka




Když jsme náš domek asi před osmi lety kupovali, měla jsem několik podmínek, které by dům měl splňovat a jedna z nich byla, že kuchyň s jídelnou musí směrovat do zahrady.  Pro mě je kuchyň jedna z nejdůležitějších místností v domácnosti (ne že tak moc ráda vařím), ale vždy se tady večer celá rodina sejdeme. I když příjde návštěva, raději sedím u stolu, než na pohovce v obýváku. Výhled do zahrady (v našem případě do zahrádku) jsem potom o to více ocenila, když se narodil K. Mohl si hrát na zahradě zatímco já jsem vařila a měla jsem přehled, co dělá :)



 
Když jsme se nastěhovali, kuchyň byla bílá, což je pro kuchyňskou linku má nejoblíbenější barva, ale byla až moc v 'selském' stylu. Jelikož většina mých doplňků je v romanticko-francouzsko-selském :)) stylu, bylo toho na mně, a zvláště na partnera :) až moc. Mám moc ráda staré a shabby chic doplňky, ale většinou v kombinaci s moderním nábytkem. Před třemi lety jsme se proto rozhodli, že kuchyni předěláme v modernějším, jednodušším stylu. A jsem moc ráda, že jsme ten chaos, který při tom nastal podstoupili, protože kuchyňka nám teď více vyhovuje.
 
 













 

Přeji všem hezký víkend, Jana

5 komentářů:

  1. Jani,u nás je to stejné.Kuchyň máme velikou spojenou s jídelnou a vedou z ní balkonové dveře na terasu.Moc mi to vyhovuje.I já raději s návštěvou posedím u stolu než v obýváku na sedačce :o))
    Kuchyňku i s doplňky, máš krásnou.
    jana

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, moc krásné! U nás je to podobně, akorát z kuchyně vidím na silnici. Jenže díky propojení s jídelnou a obývákem můžeme rychle přejít na terasu, což je úžasné v létě - rádi tam snídáme :) A souhlasím s tebou i Janičkou výše: lepší je to u stolu v kuchyni :)
    Měj krásný víkend! Jola

    OdpovědětVymazat
  3. ach jo, zase jedna s uklizenou kuchyní! já padám :))

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné! Ty hrnečky!.. ach,... tak nějak řeším, jak jednou bude naše kuchyně vypadat, chci bílou, líbí se mi ty "selské" ale bojím se také, že to bude moc. Navíc by to neladilo se zbytkem prostoru - jídelna a obývák. Takže bude muset být kompromis.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, nádherná kuchyňka .... Marki

    OdpovědětVymazat