sobota 15. února 2014

Růžová kapsička

 
 
Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za návštěvy a krásné komentáře. Když jsem blog začala psát, vůbec jsem netušila, jaký to bude krásný pocit sdílet s Vámi útržky ze svého života. Ještě  jednou mockrát děkuji.
 
 


Včera jsem se měla řídit Jolinou radou a upéct něco sladkého a během pečení háčkovat..... protože, jak jsem se obávala, na pečení nedošlo...... po delší době jsem vytáhla šicí stroj a když už jsem měla náladu na šití, nechtěla jsem se ničím zdržovat :




Mám k šití totiž takový trochu 'love and hate' vztah. Když dělám něco, co se musí háčkovat a šít, většinou mám háčkovací čast udělanou hned a pak se mi moc nechce do šití :( .... vyndavat šicí stroj, žehlící prkno, žehličku a všechny ostatní věci, co se potřebují k šití ...... to mě moc nebaví. Zkoušela jsem mít šicí koutek v ložnici pro hosty, abych měla vše hned připravené, ale nějak mě tam nebavilo šít. Nejraději totiž šiju v jídelně, pustím si k tomu pěkný film, udělám kafe a můžu začít. Takže dnes, když už jsem všechno připravila, chtěla jsem toho co nejvíc využít a šít celý den.



 
A jak vidíte na fotce, konečně se mi podařilo dokončit kapsičku pro sestru. Jak už jsem psala minule,
 sestra chtěla kapsičku látkovou s háčkovanou aplikací. Jako látku jsem použila růžovo bílou 
kostičku, jako podšívku modro bílý proužek. Jako aplikace jsem uháčkovala bílou, růžovou a modrou růžičku s lístečky (návod na růžičky a lístky na Attic24). Původně jsem chtěla všít světle modrý zip, ale nakonec jsem se rozhodla pro bílý.
 
 

 

A nakonec jsme nebyli ochuzeni ani o sladké:



Přeji Všem krásný víkend, Jana


8 komentářů:

  1. Krásná sladká romantika:-) Hezký víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Jani! Ale tak to je krásné!!!! A vidíš... sladké také bylo :) Jola

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná, romantická a ta sladkost s kytičkou taky nevypadá špatně. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Janičko, vítám tě mezi blogerkami, Trochu jsem ti to tady omrkla, jsi velmi šikovná, háčkování i šití máš precizní, krásně sladěné barvy. Určitě se zase zastavím!
    Děkuji za návštěvu na mém blogu.
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, děkuju za nakouknutí :o)
    Kochám se krásnou prací!

    OdpovědětVymazat
  6. i já děkuji, žes ke mně zavítala ;) jen se mi tam ten den sešly dvě nové Jany a tak jsem to rozřešila až doma - z mobilu to moc nešlo :))
    s šitím to je u mně ještě horší - ne že bych nikdy nešila - kdysi dávno ano, ale teď takové věci radši nedělám ;( - vlastně ze všeho jen háčkuju ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásna taštička, mňa by nenapadlo skombinovať s háčkovaním, musím si to niekedy vyskúšať. Vyzerá to naozaj nádherne.

    OdpovědětVymazat
  8. Janičko, nádhera ....úžasná taštička !!!! Marki

    OdpovědětVymazat