sobota 1. března 2014

Loňské barevné Velikonoce



Já vím, že na velikonoční příspěvek je ještě moc brzo,ale jelikož už pomalu přichází jaro, začínám přemýšlet o velikonoční výzdobě. Obvykle mám ráda pastelové barvy, ale loni jsem potřebovala změnu a uháčkovala tato barevná vajíčka a malé dečky. Ještě nevím, do jakých barev budu dekorace ladit letos. Vždycky závidím lidem, co vědí, že mají rádi pastelové barvy a vše potom do těchto barev ladí. Také bych chtěla mít takový vyhraněný styl, ale ačkoli pastelové barvy miluji, mám strašně ráda i barvy výraznější ....... a neustále 'přebíhám' z jedné strany na druhou:) Doplňky do domácnosti většinou dělám v pastelech, a proto moc ráda háčkuji i jiné věci, jako třeba hračky, abych si užila i jiných barev.

Tato vajíčka byla takovou barevnou vyjímkou do mé domácnosti, ale Velikonoce se mi zdály jako dobrá záminka mít kolem sebe hodně barev i doma :)

Jako obvykle jsem použila Sněhurku, a to na vajíčka a na dečky Perlovku. Perlovka je spíš na vyšívání, ale nemohla jsem odolat všem těm barvám, ve kterých ji vyrábí:





 

14 komentářů:

  1. tý jo - těch vajíček! :)) moc hezký, už se těším na tvoji tvorbu letos ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Janičko, celkem tu oscilaci mezi barvami chápu, mám to asi stejně...
    A musím říct, že ti v dobrém závidím a přeji ten minulý týden, to musela být pohoda...
    Hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, to jsi měla kouzelně barevné Velikonoce!!! Už se těším, co vše vymyslíš na ty letošní :)
    Měj krásné dny a kouzelný víkend! Jola

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné barvy, takovéhle velikonoce jsme měli taky a stejně tak spoustu před nimi... uvažuju letos o něčem decentnějším, ale už mi to bylo zatrhnuto, bo tyto barvy prý k velikonocům patří, tak to bude letos opět divočina :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jani, díky za komentář u mě na blogu... Mám také velice ráda barvy, ale zároveň i bílou a pastelové, takže to doma střídám podle nálady... Velikonoce moc neřeším, protože každoročně vyrážíme k rodičům, tak dělám spíše jenom takové jarní dekorace... Ale Tvá háčkovaná vajíčka jsou skvělá!

    OdpovědětVymazat
  6. ...krásně optimisticky barevný příspěvek...super...Věrka

    OdpovědětVymazat
  7. Janičko, ty háčkované vajíčka vypadají nádherně !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezka barevna vajicka ,vzdyt ty barvy patri k velikonocum.Tyden doma s rodinou musel byt opravdu moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  9. Jani, posílám pozdravy do Anglie, kde jsem také několik let žila. Při pohledu na Tvoji velikonoční výzdobu se rozplývám. Už také vymýšlím, jaké barvičky zvolím na letošní Velikonoce a prozatím vítězí pastelové barvičky.Hezký víkend, Monča

    OdpovědětVymazat
  10. MOC VELKÁ KRÁSA BAREVNÁ.
    VAJÍČKA JSOU OPRAVDU KRÁSNÁ.
    PŘÍJEMNÝ DEN PŘEJI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  11. Janka vajíčka aj dečky sú krásne žiarivé,veľmi sa mi páčia.
    Rena

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj Jani, ďakujem za návštevu u mňa na blogu. Máš to tu moc moc krásne a tie "háčkovance" sú dokonalé ♥ Veľmi rada budem sledovať Tvoj blog a vracať sa naň. Prajem Ti krásne slnečné dni.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  13. Jani, s tím stylem jsem na tom jako ty. ;-) Stále se mezi něčím plácám, hledám a neumím to dovést k nějakému konci... Ale vajíčka máš moc hezká a k Velikonocům patří barevnost, alespoň si myslím. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé, tady už se blíží Velikonoce:_)

    OdpovědětVymazat