úterý 5. srpna 2014

Playmobil park


✴✴✴ Hezký den všem a moc děkuji za všechny krásné komentáře k minulému příspěvku ✴✴✴
 
Včera jsme se vrátili z výletu do Playmobil parku u Norimberku. Loni v létě jsme tam byli poprvé a K byl tak nadšený, že jsme si to letos zopakovali.
 
Park je ideální pro děti tak od 4 do 7 let, kdy jsou ještě dost malé na hodně atrakcí v Legolandu. Nejsou zde žádné adrenalinové dráhy, ale aktivity na hraní a prolézání.
 
Po loňské zkušenosti, kdy jsem se naivně domnívala, že stačí objednat Playmobil hotel 3 týdny předem a museli jsme nakonec přespat v 'normálním' hotelu kousek od parku, jsem letos zabookovala pokoj už o velikonocích. A brzké plánování (alespoň pro nás brzké, většinou se rozhodujeme na poslední chvíli) se vyplatilo, protože hotel je pro děti skvělý. Na pokoj si mohou půjčit bedýnku s Playmobil hračkami a kdyby je přestaly bavit, byla na patře jedna místnost s dalšími sadami.
 
Jenom pro dospělé je toho kýče až dost .... ale jednu noc se to dalo vydržet.
 
 

 
Do parku je dobré jít hned v devět hodin, dokud je tam málo lidí. Byli jsme uvnitř jako jedni z prvních, 'K' si proto mohl vychutnat svá nejoblíbenější místa úplně sám:
 









 
 
Odpoledne už to ale vypadá trochu jinak:
 
 




 
 
.. ty lidi všude ale dětem nijak nevadí, spíš dospělým :)
 
A po vší té námaze jsme ocenili trochu klidu v restauraci:

 


... ale pro K bylo toho klidu po půl hodině až moc, takže na kávu jsme se přesunuli a byla tedy už jenom v 'relativním' klidu ...  mohli jsme si jí u stolu vypít, zatímco si K hrál a lezl po prolézačkách, ale asi si dovedete představit, že úplné ticho zde nebylo :)

 



 
 
 Takže výlet měl opět úspěch, tak možná zase příští léto ...
 
 

2 komentáře:

  1. Super, Jani! Věřím, že pro děti to musí být zážitek :) Krásné dny, J.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to musel být přenááádherný výlet. věřím že se malý vyřádil :)

    OdpovědětVymazat