čtvrtek 29. prosince 2016

Rustikálně

 
 
Dnes byla celý den námraza a všude bílo (tedy jenom od toho mrazu) a měla jsem proto náladu na klasickou vánoční barevnou kombinaci červené a zelené.
Večer jsem tedy prostřela v těchto barvách a přidala dřevěná prkýnka, můj oblíbený skleněný stromeček a větvičku tůje a mohli jsme si myslet, že jsme na horách :)
 
 

 
Jinak tohle večerní zobání mě moc baví, ale už se to bohužel podepsalo na mé váze :( tedy pásku, který musím zapínat o dírku dále, na stoupnutí na váhu jsem nesebrala odvahu a nechám to až po Novém roce...
 





Porcelánovou figurku srnky a stromeček jsem dostala k vánocům od kamarádky a jsem z nich nadšená.
 
 





Krásné poslední dny roku,
Jana xxx

5 komentářů:

  1. Na vahu radeji take nestoupam, a ten stromecek je nadherny, takklidny vecer. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi tyhle dekorace, jsou moc milé. Hezký večer Jani, D.

    OdpovědětVymazat
  3. Chválím krásnou horskou atmosféru :))))
    S váhou to mám stejně, až v příštím roce :))))
    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, ta srnka je kouzelná! Už dlouho se po takové poohlížím. Musím se lépe koukat :) A o pásek si nedělej starosti, však on se zase upraví :) Máš krásně prostřeno :) Krásné dny a šťastný vstup do nového roku! Jola

    OdpovědětVymazat
  5. Já miluju Vánoce. Jednak jsou s dětmi úplně jiné, ale líbí se mi, jak je všechno všude vyzdobené, lidi mi přijdou mnohem milejší, v televizi dávají pohádky a já si každý rok kupuju domů nové vánoční dekorace :-D . Vloni jsem si koupila sváteční ubrusy na stůl a povedlo se mi pěkně prostřít stůl na štědrovečerní večeři :-) .

    OdpovědětVymazat